lauantai 6. syyskuuta 2014

Royal botanical gardens








 Noniin, kai sitä voisi tässä samalla vähän kirjoittaakin jotain kuvien lisäksi. Tänään oltiin Meretin kanssa Melbournen kasvitieteellisessä puutarhassa kuvaamassa. Se on ihan lähellä kaupungin keskustaa ja tosi iso paikka, joten päädyttiin harhailemaan sinne muutamaksi tunniksi. Eli tänään ette saakkaan nähdä kuvia eksoottisista kukista tai jotain muuta sellaista, koska ei koskaan päästy sinne asti! Löydettiin nimittäin kuvissa näkyvä toisessa maailmansodassa kuolleille tehty muistomerkki ja päätettiin kiivetä sinne ottamaan kuvia alhaalla näkyvästä kaupungista.

Kuvaamisen jälkeeen käytiin syömässä ja yritettiin löytää paikka, jossa myytäisiin muistikortinlukijoita (onko toi sana? :D) ja suojakalvoja kännykkään. Päätettiin (loogisesti) mennä käymään jossain elektroniikkaliikkeessä. Kysyttiin yhdestä sellaisesta, mutta kumpaakaan meidän tarvitsemaa juttua ei löytynyt. Elektroniikkaliikkeen vieressä oli Japanilainen kauppa, jossa myytiin oikeestaan kaikenlaista tavaraa ja päätettiin ihan huvin vuoksi mennä käymään siellä. Ei siis tosiaan ajateltu että sieltä voisi löytyä, mitä me etsittiin, koska kauppa vaikutti Tiimarin tapaiselta askartelu/krääsä -kaupalta. No, kuinkas sitten kävikään, löydettiin molemmat tavarat sieltä ja ainakin mulla toimii toi muistikortinlukija ihan loistavasti! :) jee!


Nyt ajattelin mennä vaan omaan huoneeseen katsomaan elokuvaa ja muuten vaan rentoutumaan. Kello on täällä 20.10 ja mua väsyttää jo ihan kamalasti :D Sellaista se on, kun joutuu heräämään klo 6.30 aamulla... Lupaan laitella nyt enemmän kuvia, kun saan nyt siirrettyä kuvia koneellekkin. Nähdään! Veera

2 kommenttia:

  1. JEEE KUVIA!!! Ihana toi alin kuva<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeee! Kiitos, se oli vähän niinkun sellanen piristyskuva noiden synkkien mustavalkosten jälkeen :D

      Poista