sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Melbourne Zoo











Heippa taas! Tänään oltiin perheen kanssa Melbournen eläintarhassa ja sain sieltä paljon kivoja kuvia, joista tossa ylempänä muutamia. En oo itse eläintarhojen ystävä, mutta onneksi tässä eläintarhassa eläimillä oli melko isot aidatut alueet, missä ne sai kuljeskella vapaasti. Käytiin myös "Perhostalossa", missä perhoset sai lennellä ihmisten keskellä.

Tää viikonloppu on ollut mulla aika kiireinen ja oon tehnyt paljon kaikenlaista. Perjantaina olin ekaa kertaa elämässäni casinolla Meretin kanssa ja oli kyllä tosi hauskaa :D ei voitettu kumpikaan mitään, mutta en mä siellä onneksi kaikkia säästöjäni tuhlannut! Lauantaina olin keilaamassa parin saksalaisen ja yhden suomalaisen au pairin kanssa ja tänään nyt tuolla eläintarhassa.

Oon myös innoissani, koska nyt on varmaa että Kristiina on siis tulossa tänne kuukauden päästä! Ollaan suunniteltu jo kaikenlaista, esim. aiotaan osallistua täällä Melbournessa järjestettäville Holi -festareille ja uutena vuotena mennään Sydneyyn pariksi päiväksi.

Töissäkin on ollut nyt ihan mukavaa ja Davin on jo aika tottunut muhun :) Hostäiti ei vieläkään oo saanut töitä, mutta se kyllä usein käy mun pisimpinä päivinä hoitamassa asioita kaupungilla, eli saadaan olla Davinin kanssa kaksin, mikä on mulle paljon helpompaa. Huomenna sitten taas uus työviikko alkaa! Nyt skypettelen suomeen ja sitten nukkumaan! Moikka! Veera

1 kommentti: