lauantai 10. tammikuuta 2015

Very aussie Christmas






Jouluaatto täällä ausseissa alkoi kauniina ja aurinkoisena. Lähdin heti aamusta katsomaan Kristiinaa keskustaan, kun se oli tekemässä töitä (myymässä noita hienoja poronsarvia!) ja kiertelemässä vähän kaupoilla. Täällähän joulupäivä on se päivä, kun joulua oikeesti juhlitaan, joten jouluaattona kaupunki oli ihan täynnä ihmisiä tekemässä viimeisiä jouluostoksia. Muutaman tunnin päästä palasin kotiin tekemään piparitaloa ja siitähän tulikin ihan hieno, vaikka katto meinasikin vähän romahtaa!

Illalla Kristiina tuli tänne meille syömään jouluateriaa ja viettämään iltaa. Oli kivaa istua hostvanhempien kanssa ja vaan höpöttää ja syödä hyvää grilliruokaa, vaikka ei yhtään joululta tuntunutkaan.

Joulupäivän aamuna syötiin pannukakkuja ja avattiin lahjat. Sain perheeltä huulipuna/huulirasva -setin, mistä tykkäsin tosi paljon. Perhe myös piti mun antamasta valokuva-albumista. Loppu päivä vietettiin katsomalla elokuvia ja illalla mentiin syömään hostisän vanhempien kanssa kiinalaiseen ravintolaan (ainut paikka mikä oli jouluna auki :D).

Kaikenkaikkiaan oli mukava ja vähän erilainen joulu! Kiitos ihanista lahjoista myös sieltä Suomesta ja toivottavasti kaikilla oli yhtä mukava joulu, kun mulla täällä. Heippa! Veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti