lauantai 10. tammikuuta 2015

Great ocean road 3

Heissan taas! Pienen Sydney-katkon jälkeen palaan tänne päivittämään blogia ajan tasalle. Nyt siis vielä vähän kolmannesta ja neljännestä Great ocean road päivästä.

Kolmantena päivänä jätettiin meidän mukava leirintäalue ja suunnattiin kohti Cape Otwayn majakkaa. Kuitenkin, kun sinne päästiin, tajuttiin, että majakkahan on maksullinen ja päätettiin lähteä seuraavalle leirintäpaikalle ajoissa ja viettää koko päivä rannalla. Päivä oli tosi kuuma, joten mä ja Kristiina ei uskallettu maata kovin kauaa rannalla auringossa, mutta meitä väsytti tosi paljon, joten päädyttiin sitten ottamaan päiväunet meidän leirintäalueen parkkipaikalla :D.

Meidän kolmas leirintäalue ei ollut yhtä mukava kuin kaksi aikaisempaa. Meillä ei ollut suihkuja tai keittiötä, oikeestaan pelkkä nurmialue, pari pöytää ja ulkohuussit. Yöllä oli taas melko kylmä ja seuraavana aamuna heräsinkin kamalan kurkkukivun kanssa.

Neljännen päivän aamuna muutkin heräsi vähän flunssaisena ja vähän aikaa mietittyä päätettiin, että neljäs päivä olisi meidän viimeinen ja ajettaisiin jo saman päivän iltana kotiin. Ehdittiin vielä kuitenkin käydä katsastamassa 12 apostolia ( nuo kuvissa näkyvät kivimuodostelmat) ja Loch ard gorge (vika kuva). Pitkän neljän tunnin ajomatkan jälkeen päästiinkin sitten vihdoin omaan sänkyyn nukkumaan ja mä taisinkin nukkua vähintään kellon ympäri. Oli tosi mukava reissu!

Se siitä ja kohta jatkan kirjoittamalla vähän joulusta ja sitten Sydneyn matkasta :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti