keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Penguin island






"Oooh noo, it's coming! Bye byee, dont come closer!"





Vähän harhaanjohtava otsikko, kun ei täällä mitään kuvia pingviineistä oo! Sunnuntaina kuitenkin siis mentiin Meretin kanssa sellasen Newbies in Melbourne -ryhmän retkelle Moonlit sanctuary -puistoon ja Phillip islandille. Toi puisto oli sellainen luonnonpuisto, missä (lähes :( ) kaikki elämet sai olla vapaana. Siellä käveltiin sellaista polkua pitkin ja hyvällä tuurilla saattoi nähdä kenguruita ja wallabyitä pomppimassa polun vieressä. Mentiin kuitenkin jossain vaiheessa poikkeemaan polulta ja kuvaamaan ja syöttämään kenguruita ja meidän ryhmänjohtaja varoitti, että ei kannata mennä liian lähelle kengurua, kun ne ei välttämättä tykkää siitä. Kengurut kuitenkin haisto meidän ruuat ja oli muutenkin kiinnostuneita meidän kameroista niin ne alkoi pomppia lähemmäs ja mä melkein juoksin sieltä "metsästä" takaisin polulle, kun pelotti että ne potkasee :D. Loppujen lopuksi uskaltauduin kuitenkin syöttämään niitä kädestä ja olihan ne super söpöjä! Koalaakin sain silittää niinkuin kuvasta näkyy, mutta se ei ilmeestä päätellen tainnut oikein tykätä siitä...

Puiston jälkeen jatkettiin Phillip islandille, jossa siis voi nähdä pingviinejä! Tosin vaan illalla just auringon laskettua, koska päiväsaikaan pingviinit on meressä kalastamassa ja illalla ne sitten taapertaa rannan kautta takaisin koloihinsa. Nekin oli supersöpöjä, mutta saarella oli aika kylmä pingviinejä odotellessa ja ylläri ylläri, tulin taas kipeeks! Nyt oon onneksi jo paranemaan päin.

Ei mulla kai muuta oikein oo, kohta kirjottelen lisää kera kännykkäkuvien mitä ollaan Kristiinan kanssa tehty sinä aikana, kun se täällä on ollut (tasan viikon!). Heippa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti