sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Adventure is out there... in Berlin

Heippa! Ajattelin, että nyt olisi hyvä aika jatkaa tätä blogia Berliiniin muutto mielessä :). Tämän bloginhan alun perin tein au pair aikaani varten Australiassa, mutta onhan Saksaankin muutto yhtälailla seikkailu ja vähän kuin jatkoa tuolle mun Australian matkalle! Edelleen kirjoittelen blogisss lähinnä kuulumisiani sukulaisille ja kavereille, mutta toki kuka vaan on tervetullut seurailemaan mun matkaa.

Matkaan siis lähdetään tuossa muutaman päivän päästä ja otetaan ihan ensimmäisenä suunta kohti Turkua, josta päästään laivalla Tukholmaan. Sieltä sitten meinataan ajaa etelä-Ruotsiin (en edes muista kyseisen kaupungin nimeä... :D) ja sieltä taas lautalla Saksaan (samoin tässä, en muista mikä kaupunki... Ehkä kerron niistä sitten jälkeenpäin.). Mun ei onneksi tarvitse huolehtia ajamisesta, enkä edes voisikaan, koska en omista ajokorttia. Matkassa mukana on siis poikaystäväni C ja hänen kaverinsa R, jotka ovat lupautuneet kuljettamaan mut ja tavarat perille.

Mitäs me siellä Berliinissä sitten oikein tehdään? Mun olisi tarkoitus nyt aluksi tehdä töitä ja myöhemmin hakea siellä yliopistoon. Kouluunhakuprosessistani voi muuten paremmin lukea täältä! C:llä taas on työpaikka jo valmiina ja meinaa myös hakea joskus tulevaisuudessa opiskelemaan. Kämppä meillä on myös valmiina, ensiksi kuukauden väliaikainen, kalustettu asunto, mihin ollaankin jo Suomessa totuttu ja myöhemmin sitten eka ihan "oma" kämppä! Mutta näistä sitten lisää vielä myöhemmin :).

Tässäpä tämä nyt tältä erää, kirjoittelen luultavasti sitten seuraavan kerran Berliinistä. Toivottavasti jäätte seurailemaan!

Veera


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti