keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kuulumisia







Hups. Vahingossa on jäänyt tää blogin kirjoittaminen vähemmälle viimeviikkoina. Nyt kuitenkin taas vuorossa sekalaisia kuvia ja vähän päivitystä, mitä täälläpäin maailmaa on oikein tapahtunut.

Itsenäisyyspäivänä menin suomalaisen Josefiinan kanssa katsomaan Katy Perryä vähän spontaanisti, kun multa vasta konserttipäivänä kysyttiin, että haluanko ostaa lipun. Oli kyllä hyvä konsertti ja seisottiin aika lähellä lavaa eli näkikin hyvin. Ei siis kaduta, että menin! :) Viime viikonloppuna oltiin myös Kristiinan kanssa katsomassa Frozenia sellaisessa ulkoilmaleffateatterissa, mistä tuo ylläoleva kuvakin on.

Viimeiset kolme viikkoa täällä on ollut myös Davinin mummo ( tai ammi, niinkun Davin mummoa kutsuu :D) käymässä Koreasta. Oon siis saanut kuunnella paljon koreaa, koska mummo ei osaa yhtään englantia. Davin myös vihdoinkin oppi mun "nimen" ja kutsuu mua nyt imoksi (Imo on koreaksi äidin sisko tai kaveri).

Ylihuomenna sitten lähdetään Great ocean roadille telttailemaan ja jännittää jo aika lailla! :D Aamulla mennään aikaisin ostamaan ruokaa ja lähdetään sitten ajelemaan. Viisi päivää me siellä meinataan viettää eli ennen joulua en taida päästä koneelle päivittelemään. Kaikille siis oikein hyvää joulua, en tiedä uskotteko, mutta nyt olisin paljon mielummin siellä lumen ja kylmän keskellä kuin täällä lämpimässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti